Προφίλ


Η πολυετής γνώση και εμπειρία του προέδρου κ.Παναγιώτη Πούλου στον τομέα της εκτροφής και εμπορίας ζώων σε συνδυασμό με την μακρόχρονη δραστηριότητα του αντιπροέδρου κ. Άγγελου Κουταβά στον χώρο εμπορίας κρέατος δημιούργησε μια εξαιρετική συνεργασία, με αποτέλεσμα την επιτυχή λειτουργία της εταιρίας από τα πρώτα βήματά της.

 

Λίγα Λόγια...


Η εταιρία μας βρίσκεται στο συνοικισμό Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών Ηλείας και ασχολείται με την Σφαγή - Εκτροφή ζώντων ζώων - Εμπορία Κρέατος.


Στην Ιδιόκτητη αγροτική έκταση των 500 στρεμμάτων, περιλαμβάνεται φάρμα στην οποία εκτρέφονται πάνω από 500 μοσχάρια, αμνοερίφια και πρόβατα. Το υπερσύγχρονο σφαγείο πληρεί όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας. Στον ίδιο χώρο λειτουργεί και μονάδα αδρανοποίησης ζωικών υποπροϊόντων.

Στις εγκαταστάσεις λειτουργεί βιολογικός καθαρισμός υγρών λυμάτων ο οποίος εξυπηρετεί τις ανάγκες της φάρμας, του σφαγείου και της μονάδας αδρανοποίησης ζωικών υποπροϊόντων.

Η ποιότητα των κρεάτων μας είναι υγειονομικά ελεγμένη. Ο έλεγχος γίνεται κατά την διάρκεια της ζωής του ζώου, από κρατικούς κτηνιάτρους.

 

 

 

 

Υποβάλετε τώρα το βιογραφικό σας ηλεκτρονικά